Videoklippet.....

videoklippet...

<embed width="448" height="361" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://i944.photobucket.com/remix/player.swf?videoURL=http%3A%2F%2Fvid944.photobucket.com%2Falbums%2Fad286%2Fbeaalvin%2F898e509f.pbr&amp;hostname=stream944.photobucket.com">

videoklipp!

Hej hej!

Idag har jag tränat lite allmänt med hundarna... Det blev även ett klipp! Jag tränade lite i vår trädgård..

http://s944.photobucket.com/albums/ad286/beaalvin/?action=view¤t=898e509f.pbr

Jag skulle ha en låt men hitta ingen som passa.. :S


Igår började jag skolan inte fören 9.45 och slutatde 12.30 :P så jag fick sovmorgon! Fast jag sov hos Nea och hon börja dom vanligt så jag fick gå upp tidigt iallafall :P Men men... Vi skulle spela golf så det var därför vi börja så sent :P Vi skulle först så ut lite.. eller vad man säger :/ Sen spela vi korthållsbanan. Det var jag, Lizette, Felix och Elias som spela tillsammans. Första hållet gick inte så bra.. Jag försökte få ut den där jävla bolljälvlen men det gick ju inte... Jag slog säker 25 slag i luften!! jag blev as sur sen börja Felix filma mig då blev jag ännu surare :P!! och när jag väl fick i väg den så kom den skit snett!!! Men sen nästa hål fick jag bara 4 slag(STOLT)!! Sen när vi var färdiga så fick i gå och äta och sen var klockan 12.30 så vi slutade!! Det var en lyckad dag så att säga!! <33

På kvällen gick jag och Matilda ut och gick.. då började bea gå på tre ben:S så vi fick bära henne halva rundan! sen när vi kom hem kände vi igenom henne och då pep hon typ hela tiden! hon vägra att sätta ner benet..!! Jag blev lite nevös.. Tänk om det var nått allvarligt.. men i morse när hon vakna va allt som vanligt! jag kännde igenom henne men allt var ok hon hade inte ont någon stans! Den hunden asså!! Jaja.. tur att det inte var nått allvarligt iallafall!!

Nästa lördag är det tävling i lund!! Längtar!!

Köss och hångel<3


Uppdatering!

Tjingelingan !!

Ja.. det har ju gått ett tag nu. Men vi lever och Alvin växer väldigt mkt :P

Skolan har ju börjat också.. Vi börja igår eller närmare bestämt i måndags. Det är alltid lika kul att komma tillbaka!! Jag färgade håret brunt i söndags och det var inte så många som visste.. Så när jag kom med bussen till skolan står nästan alla tjejer i min klass lite längre upp, Jag vinkar men alla tittar konstigt på mig.. Sen fattar Lizette att det var jag och börjar springa mot mig!! Kramkalas för hela slanten!!<33 Och våra schman är inte färdiga så vi har slappvecka denna vecka!! Ska spela golf på fredag.. får se hur det går.. :P

Ja.. idag har jag och sööster ööster tränat lite agility.. Hon har även färgat mitt hår igen för det såg ut att vara lite grönt i vissa ljustillfällen.

Och Alvin han växer...! Han är jätte kul att träna men och är mkt framåt! Just nu tränar jag mkt starter med han.. Han börjar fatta grejen. Nu kan jag springa och hoppa utan att han reser sig. Duktig hund! Ska nog filma lite när jag tränar och sen lägga upp på bloggen.

Nää nu får det räcka för idag!

Köss och hångel<3


14 år!!

Hej hej...

Ja då har man fyllt 14år också :P närmare bestämt igår.


I lördags var det släkten som kom på kalas! Trevligt, trevligt. Jag fick pengar av farmor och farfar, en tygbur av morbror Benny och ett presentkort 400kr på kicks av min farbror med familj och min faster med familj. Tack så mkt för alla presenter! Sen sov Nea över här till söndagen då det var min födelsedag!! Fick kläder av mamma och pappa och så Alvin, fast han fick jag i förskott :P På förmiddagen följde jag med Nea och hämtade deras ny kattunge! Albert som den heter :P Sen vare hem för att göra tårta till Mamma Anita, Pappa Lars och Söster Mat-ikea som skulle komma på kalas!! Av dom fick jag en Blixten mcqueen målarbok och sen så ska jag få nått senare i veckan... Spännande!! Efter det så klippte jag och Matilda gräset på planen och körde ett agility pass med flickorna. Vi hade inte tränat på skit länge så vi började med lite hoppteknik sedan en raksträcka. Vi byggde på raksträcka så det blev en komb.




Sen avslutade vi med triangelslalom


Här kommer några bilder som Linnea har tagit på Alvin och Bea:












Köss & hångel<3


Vaccination!

Idag fick hundarna följa med till stranden. Jag har fått hålla mig hemma nu dom sensaste dagarna pga Alvin medans alla har varit på stranden... Så är det med puppy.. Men idag så var mamma ledig så hon kunde köra ut oss till stranden (: Alvin har faktist simmat! Han klara det jätte bra! Hundarna skötte sig super på stranden också!! Så det blir nog fler gånger.

Men Alvin har ju också varit hos veterinären idag. Det var dags för 12 veckors sprutan. Hon skötte sigjätte bra och var hur duktig som helt! Han sket fullständigt i sprutan han rykte inte äns till! Duktig hund!!

Och Dixi ska sööva över här idag!!  Alvin är överlyklig! Dom leker så det står härliga till! Fast det är gräs i hela huset!! För jag klippte gräset innan idag och dom rullar och leker i gräset så klart!! Jaja.. Dom är ju så söta<33

En bild på Alvin från stranden... Han ser lite knäpp ut, men älskar han ändåå <33




Köss och hångel<3

ballonger!

Igår hitta mamma två ballonger i trädgården. Det var heliumballongersom såg ut som två hjärtan. Gissa vad dom kom från... TYSKLAND !!! Det var ett vykort med där det står nått på tyska som jag inte fattar.. Men det var nått med tur i kärlek eller nått :/ Vet inte riktigt.. Och dom hade skickat det 01-08-2009. Så det tog två dagar för den att komma hit! Lite tufft tycker jag !

Här kommer några bilder!





Köss och hångel<3


DM

Hej hej (:

Det var ju DM går i Halmstad och såklart var vid med! Körde även men Matildas hund Dixi för Matilda skulle jobba...

Jag åkte med Cissi, Cissi och Jennifer + 7 hundar + packning i EN bil påvägen ner!! Snacka om trångt! Men allt går med lite våld och vilja! Mamma, Pappa och Alvin kom senare för Cissi och Cissi skulle tävla lydnad i Oskarström sen på kvällen. Så jag åkte med dom hem.


Jag körde både individuellt och lag med båda hundarna.


Bea individuellt: Gick vell sådär... Hon trava runt halva banan och sen sprang :S

Två disk för henne...


Beas lag: Det gick ju bättre... Det var Jag och Bea, Cissi och Gandalf, Susanne och Berta och Milvi och Tass eller Zack( Jag kommer inte ihåg vem av dom ) Men vi kom 2:a av alla lag!! Dom hade gjort så att man kunde blanda både small, medium och large i samma lag. Jag tycket det var en jätte bra idé och det blev ju mer lag!! Eftersom förra året så tror jag det var ETT medium lag så det var kanske inte så roligt..  


Dixi individuellt: Hon låg 2 efter Spciy i hopploppet... Men sen var det dags gör agility klassen då var det inga kontakt fält över huvudtaget! Det var flygplan över k-fälten... Och men miss i slalom så vi diska oss... Men hon var duktig ändå!


Dixi lag: Där körde jag med Sanna och Spicy och Jennifer och Ozzy. Dickan nolla med tyvärr missa Spicy en slalomport mitt i slalomet och Ozzy fick nårga missar. Jag tror vi kom 5:a...


Det var ett mkt bra DM i år!


Synd där med Spicy i andra loppet.. Ett k-fält och en revet hinder.. Annars så det hur bar som helst!


Och GRATTIS Cissi och Haggan som kom 2:a !!


Köss och hångel<3


RSS 2.0