snapphanefejden!

Nu är vi hemma från snapphanefejden! Inga vidare resultat.. typ bara disk... Men det är såna smällar man får ta ibland.. Anna körde ett lopp med Bea.. Dom nollade men en del tidsfel pga. Hon kollade efter mig :P I mitt sista lopp var jag såååå taggad och det kändes som en riktig Bea bana! Men då klantar vell jag till mig och glömmer göra ett fbyte efter slalom så vi får en vägran.. Jävla piss! Men Bea är bäst ändå!<3


Och vi skulle ju bo i typ en lägenhet ganska nära tävlingsplatsen. Och vi åkte dit på onsdags kväll efter först dagen och då säger massa folk att det är ett gammalt mentalsjukhus som är ombyggt till en flyktförlägging!!! När vi kommer dit så står den där gubben som hyr ut lägenheterna och kollar in mig!! Äckel gubbe! Sen när vi kommer in i lägenheten luktar det som aldrig förr! Jätte svår att förklara hur det luka men fy vad äckligt det lukta! Och den fanns inga sängar i vårat rum så VI för bära in dom från en annat rum! Inte nog med det så är dom söndriga och det är piss och mensfläckar!!! Och duschen, toan och kylskåpet var sönder och när vi skulle in kom det massa turkar och sa :"ska ni i, ska ni in?! Anna: Nää ni får öppna med eran egen nyckel! Dom: Vi har tappat den... Anna: då får ni vell leta upp den då! Hur läskigt som helst! Så efter lite om och men fick vi bo i Annas mormor och morfars hus typ 5 mil från tävlingsplatsen!  


Alvin har skött sig jätte bra! Han har varit med mig nästan hela tiden!! Om jag var funktionär så har han sovit vid mina fötter. Eller legat snällt i buren när jag har kört med Bea! <3



Vill också säga Grattis till :

Matilda och Dixi som tog en SM-pinne!!!! Ni är bäst!!!

Och

Sanna och Spicy som fick en pinne i hopp 2 och därmed uppflyttad i klass 3 !!! Ni är också bäst!!   

  

Köss och hångel<3


Snart åker vi...

Jaa, snart åker vi till Hässleholm! Eller tidigt på onsdag morron. Det ska bil jätte skojj! Bea springer så aldrig förr och ger allt hon kan! Det är nog tack vare lille Alvin! Jag tror Bea tycker det är kul att bara jag och hon gör nått tillsammans. Men sen vet man aldrig hur det går på tävling. Men man får hoppas på det bästa!


Alvin han växer så det knakar! Han är nästan lika stor som Bea nu! Fast bara nästan :P Annars går det bra med han. Jag håller på att lära han tjollahopp. För om han t.ex. ska sitta så gör han hoppar först innan han sätter sig. Det var Anna som kom med förslaget :P


Idag har jag inte gjort så jätte mkt... Varit ute med hundarna och klippt gräset på agilityplanen.


Köss och hångel <3   


inget speciellt..

Ja.. Det har inte hänt så jätte mkt nu på senaste tiden... Matilda har typ bott här för mamma och pappa har varit på semester. taack söster öster! Vi fick till en jätte bra tränings pass i går med jyckarna! Anna skulle också ha varit med men blev inte :( Sen har vi också haft avslutning på pesionär agilityn. Jag och Matilda hade bakat chokladmuffins och gjort kaffe till dom! Vi fick varsin presten, det var ett litet paket med ett hemmagjort läpplys och en hemmagjord tvål ! Dom är bara såå gulliga! Kommer sakna dom!

Och Alvin bara växer! Han kan både sitt och "lådan". Jag har börjat med att träna ligg nu också. Det går jätte bra!
 
Ikväll blire uppvisning i engelskaparken !

Köss och hångel <3

Inte alltid lika söt...

Ja imorse började det... Alvin var helt galen! Han skulle leka med Bea även om det är omöjlig! Han sprang runt skällde och morrade på henne! Jag blir galen! Och nu för en stund sen var vi ute och gick. Jag tror att Alvin tror att grusvägar med diken är en jätte lång skateboardramp! Han flyger ner i höger diket sen till vänster sen höger sen vänster sen höger och så vidare... Det fattas bara en skateboard! Men han är min lilla söta puppy ändå!<3


Köss och hångel !

Alvin<3

Hej (:

Skulle skriva igår men orkade inte..

Nu är han äntligen hemma! Min lilla Alvin! Han är jätte mysig och han hälsar på alla människor som om han kände dom hur bra som helst! Vi kom hem i går vid 5 tiden då han fick kolla läget lite här hemma. Bea hatar han och hon är såååå avensjuk !!! Hon ligger i sin bur nästan hela tiden och surar... Jaja hon vänjer sig nog snart. Igår kväll somna han jätte fort! Han låg i sin bur och pep max 1 minut innan han somna.. Sen i natt när han hade varit ute och kissat, han pep i HEL timma, innan han somna igen... Själv stoppa jag hörlurarna i öronen och musik på högsta volym!! Nu ligger han här vid mina fötter och sover. Bilder kommer längre ner i bloggen!      >>Länk till film på Alvin!<<


Idag har jag målat farmor och farfar hus! Jag måla i 4 timmar sammanlagt. Så om jag inte ska göra nått annat imon så ska jag måla då också. Nä sen ikväll vet jag inte riktigt vad jag ska göra :S Får se hur det blir..


Köss och hångel !



Bara 17 timmar kvar!!!

Heej igen!


Nu är det inte länge kvar!! Bara 17 timmar kvar tills vi är i Lund för att hämta den lille ALVIN!! Japp ni läste precis rätt, Alvin blir det. Jag har velat hit och dit men inte hittat det perfekta namnet ! Men nu så! Så nu är det bara till att vänta (: Vi åker imorron kl: 11.00. Det blir jag, mamma, Matilda och Anna som åker. LÄÄÄNGTAR!!!


Ja och vad har hänt här.. Det är inte så mkt.. Jag och Matilda åkte till Kungsbacka igår till Mamma Anita som jobbade på Bina´s! Jag shoppade leksaker som aldrig förr till Alvin och ett vanligt läder koppel!  Träffade Karin och Mattias på tåget (: Vi hade även pensionäragility på morronen.

Idag hade jag själv P-agility och sen åkte jag och mamma till gekås. Jag skojar inte men det var flera mil lång kö in till gekås så vi gick runt lite utanför medans vi väntade . Och då äntligen hittade jag en vattenskål som jag tycket om! Den var svart och grå med hundben på.


Jaa sen var det vell inte så mkt mer.. Ska titta på TV nu!


Köss och hångel!


Uppdatering..

Heej alla bloggläsare (:

Idag har jag bara varit på standen! Badat och jobbat på brännan med Matilda och hennes kompisar (: Det har varit bra väder jätte länge nu! Älskar det! Man får njuta så länge men kan :P Sen nu ha jag duschat och käkat grillat. Gött vare! Jaa.. ikväll händer det vell inte så mkt... Ska få en kvälls promenad men Bea sen :P Men snart blir det ju förökning här i familjen Karlsson! Nu är det besämmt det blir onsdag vi hämtar den lille krabaten! Länk till film på valparna här! Den lille svart är det som är min! lääääääääääängtar !!!


I onsdags söv jag hos söster öster ! Först hämta Matildas stora syster Lisa mig som sen åkte vidare till stan för att hämta Matilda efter hon slutade jobbet! Vi åkte till Getterön för allt svalka hundarna litta! Dom sprang och simma efter en boll! Dickan som inte simmar så bra fick jätte bra jämnvikt med bollen i käften så hon simma som en pärla! Och Bea hade en för liten käft så hon fick knappt tag i bollen :P Dom två asså<33 Sen vidare hem till tofta city ! För matilda skulle göra kykling tacos till oss ! As Gött :P Tack söster öster! Blev film och lite så innan vi gick och la oss!


Igår passade jag Dixi för Matilda skulle jobba 12-20.. Så vare ju uppvisnng i engelska parken 19-20.30 så fick springa med både Dixi och Bea ! Dixi kubba som aldrig förr och Bea hade inte så jätte bra fart men hon har bättrat sig förra året då hon gick runt banan :P Och slalom funka kanon nästan vare gång med allt folk som stod och kolla (Hon hata nämligen när domaren står nära slalomet) Den hunden asså!


Sen har det vell inet hänt så mkt här hemma... Saknar dig Mamma Anita<33


Köss och hångel!


Ps. Ett lopp från Gotland här! Ds.


RSS 2.0