Gotland!

Jaa Vad ska man börja...


På väg till Gotland tog vi en sväng om Lund för att titta på min valp! Dom var skit trevliga och busiga, precis vad jag hade hoppats på! Handpenningen är fixad så en lite valp kommer flytta hem till torpa city nästa vecka! LÄNGTAR!!!


Sen vidare till färjan :P Gick jätte bra att köra på färjan även om vi var nervösa. Var framme på Gotland vi 12 tiden för at leta upp tävlingsplatsen.. Kanske inte världens lättaste att hitta den kl 2 mitt i natten men till slut med lite om och men fick i upp tälten och var i säng vid halv 4 tiden... vakna av att vara så kissenördig att jag hållde på att sprängas... jag skojar inte men i en halv timma sprang jag runt och leta efter en toa!! När jag varit på toa ringer söster Matilda och säger att Dixi är borta!!! Jag skyndade mig bort till tältet då jag hör i högtalarna: Vi har hittat en svart dvärg schnauzer som letar efter sin matte/husse!! Jaa, då hade hon pillat upp dragkedjorna och gått ut...Dixi dixi... Men inte nog med det så hade vi ställt tältet i ett pissmyrebo så vi fick flytta hela tälten en dit bort.. Jaa jag säger då det!!


Och så var det ju tävling också :P

Bea har sprungt jätte bra i dom flesta loppen! Vi har lyckas få 3 pinnar (2 i agility och 1 i hopp) och placerat oss top 5 i 4 lopp (: Så nu behöver jag bara 1 pinne i vare klass för att komma upp i klass 3 !! Kom 2 i ett lopp med 0.38 sekunder tidsfel så då fick vi ju ingen pinne men det var lite konstigt för det var bara en som kom i mål felfritt.. Jaja sånt är livet :P


Tack till alla som har hejat och speciellt tack till Jownas som har grillat nästan varje kväll till oss hela veckan!


Nää.. nu orkar jag inte skriva mer.. Men det har varit en rolig och händelse rik vecka så att säga!


Köss och hångel <3


Ny blogg!

Äntligen är blogg färdig för använding!
Innan har jag haft nogg.se men ville testa att bara ha en blogg. Så då fick det bil blogg.se (: 
Och ett JÄTTE STORT TACK till HANNAH som har gjort designen !! Hur snyggt som helst!! Gillar den jätte mkt (: Tack tack igen! Vet inte vad jag skulle gjort utan dig!!!

Ja.. idag har jag städat hela mitt rum.. tråkigt värre men jaja sånt måste också göras.. Måste packa också.. åker till värmland över midsommar till Annas mormor och morfar med mamma Anita och pappa Lars :P Och ska fläska i oss jordgubar som aldrig förr!! Söster Matilda ska ut och slarva.. Sen på måndag drar jag, mamma Anita och söster matilda till GETTLÄND !!!!! Och Jonas har lovat att laga mat till oss HELA veckan lång såå krubb får vi!! Men på vägen till gotland åker vi en sväng om Lund för att titta på min lilla valp (: LÄNGTAR!!!
Det kommer bil fullspeckade dagar nu framöver.. och bloggen kommer vell inte uppdateras.. men så fort jag kommer hem så ska jag blogga (: 

Köss och hångel på er!


RSS 2.0